Lifestyle

Hoeveel kost het om een hond te laten logeren?

Een van de belangrijkste vragen bij het in pension nemen van een hond is, “Hoeveel kost het om een hond in pension te nemen?” Sommige faciliteiten laten meer dan één huisdier in dezelfde kamer toe. In zulke gevallen zul je merken dat het in pension nemen van een tweede hond minder kost dan het in pension nemen van de eerste. Het hangt af van de grootte van de tweede hond, maar de prijs zal aanzienlijk lager zijn dan die voor een enkele hond.

PetSmart brengt kosten in rekening voor het in pension nemen van een hond in een kennel

Onlangs werden vier voormalige medewerkers van een PetSmart vestiging in Pittsburgh aangeklaagd wegens dierenmishandeling. Ze zouden verzuimd hebben een 11-jarige speelgoedpoedel, Kobe genaamd, waarvan de eigenaar NFL zijlijn verslaggever AJ Ross was, goed te verzorgen. Toen Corey Dixon terugkwam, vond hij de hond erg ziek en bedekt met braaksel. Het winkelpersoneel weigerde onmiddellijk een dierenarts te bellen, en hij kreeg te horen dat hij aangifte moest doen.

De medewerkers werden beschuldigd van dierenmishandeling, waaronder het ontnemen van de juiste voeding aan de honden en het opensnijden van de neus van de hond. De kosten voor het onderbrengen van een hond in een kennel bij PetSmart hebben in het verleden voor controverse gezorgd, en veel baasjes aarzelen om de winkel te gebruiken voor hun geliefde huisdieren. Om deze incidenten te vermijden, breng je je hond in plaats daarvan naar een gerenommeerde trimsalon.

Een van de voornaamste klachten van het publiek over PetSmart is dat de trimsalons ongetraind zijn, en sommigen zelfs niet goed opgeleid. Sommige kennels bij PetSmart vragen honderden dollars om een hond een week lang te stallen. Als je echter bereid bent dit bedrag te betalen, zal het de moeite waard zijn. Als je de veiligheid van je huisdier niet op het spel wilt zetten, kun je ook kiezen voor een andere trimsalon die minder duur is.

Franciscaanse kosten voor het in pension nemen van een hond in een hotel

Als je met je hond op reis bent, vraag je je misschien af of Hotel St. Francis honden toelaat, en zo ja, hoeveel ze aanrekenen voor het in pension nemen ervan. Als je hond minder dan 65 pond weegt, is de prijs $35 per nacht. Behalve extraatjes voor huisdieren zoals een omheinde buitenruimte, verstrekt Francis hondenvoer en water, en heeft een aflossingsruimte. Helaas worden katten niet aanvaard, maar je kunt wel hun huisdiervriendelijke hotelkamer opties bekijken.

Francis rekent voor het pensioneren van een hond in een kennel

Nadine Francis, de eigenares van Good Doggy of Kawartha Lakes, pleitte schuldig aan twee aanklachten van het veroorzaken van leed bij een dier en het niet voldoen aan de standaard zorg. Sectie 13(1) van de Animal Care and Control Act vereist dat honden met zorg behandeld worden en medische verzorging moeten krijgen. Ze kreeg een boete van samen 1.000 dollar en twee jaar voorwaardelijk voor het niet melden.