Lifestyle

Hoe word je Valedictorian

Als je de valedictorian van je school wilt worden, zijn er bepaalde dingen die je moet doen. Je moet je cijfers onder controle houden en je hoofd koel houden. Het belangrijkste is dat je een zo hoog mogelijk GPA hebt. Er zijn verschillende manieren om je GPA op te krikken, waaronder het volgen van honors classes. Hier zijn enkele tips:

3.6 GPA

Het is mogelijk een 3.6 GPA te halen en valedictorian te worden, maar veel leerlingen weten niet wat er voor nodig is om de onderscheiding te verdienen. De meeste scholen vragen een 3.6 GPA en buitenschoolse activiteiten, maar sommige kunnen uitvindingen en vrijwilligerswerk eisen, naast andere eisen. Zorg ervoor dat je de eisen van je school onderzoekt voordat je je voor lessen inschrijft. Hieronder volgen enkele tips om je te helpen je doel te bereiken om valedictorian te worden.

Je moet al op de middelbare school hard aan je GPA beginnen te werken, want leerlingen zijn verplicht op de middelbare school cursussen op hoog niveau te volgen voor ze overstappen. Als je in één vak niet goed scoort, zorg dan dat je hard blijft werken. Wie een 3.6 GPA heeft, komt vaak in topscholen door zich op alle vakken te concentreren. Dit kan stressvol zijn, maar het is heel goed mogelijk je doel te bereiken.

Buitenschoolse activiteiten

Hoewel het waar is dat buitenschoolse activiteiten gunstig zijn voor de sociale en emotionele ontwikkeling van een leerling, moeten leerlingen er ook aan denken goed uitgerust te zijn om hun academische doelen te halen. Overwerkte leerlingen kunnen ziek worden en angstig worden. Als gevolg daarvan moeten leerlingen voorrang geven aan hun rust en zo veel mogelijk pauzes nemen. Een gezonde geest hebben is een belangrijk onderdeel van het worden van een valedictorian.

Valedictorian zijn vereist dat leerlingen deelnemen aan verschillende buitenschoolse activiteiten op school. Buitenschoolse activiteiten stellen leerlingen in staat hun talent buiten het klaslokaal te tonen. Of het nu muziek is, taalclub, debatteam, of Model UN, leerlingen moeten een activiteit vinden die ze leuk vinden en verder kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk zullen deze buitenschoolse activiteiten hen helpen valedictorian te worden. Hier zijn enkele tips om valedictorian te worden:

SAT score

Als je advies zoekt over hoe je valedictorian kunt worden met een lage SAT score, bedenk dan dat het antwoord op deze vraag voor elk individu anders zal zijn. De een heeft misschien vier uur studie per dag nodig, terwijl een ander misschien maar drie uur nodig heeft om het goed te doen. Niettemin moet je streven naar uitmuntendheid, wat je academische capaciteiten ook zijn. Om valedictorian te worden, moet je ervoor zorgen dat je cijfers goed zijn.

Om valedictorian te worden moeten de leerlingen hun verdiensten op de middelbare school bewijzen. Daartoe moeten ze zich inschrijven voor de meest uitdagende vakken op de middelbare school. Sommige middelbare scholen bieden geen volgprogramma’s aan, maar andere bieden al in de zevende klas honors cursussen aan. Deze cursussen zetten de leerlingen op het pad naar honors classes in de middelbare school. Als je valedictorian wilt worden met een lage SAT score, zul je je gemakkelijker bij hogescholen kunnen aanmelden als je kunt laten zien dat je een uitstekende student bent.

Klassenrang

Als je een middelbare scholier bent die geïnteresseerd is in hoe je valedictorian kunt worden, zijn er een paar dingen die je kunt doen die je kansen om je doel te bereiken sterk vergroten. Leerlingen die studeren voor hun laatste jaar moeten proberen voldoende slaap te krijgen. Ze moeten zich niet overwerken met buitenschoolse activiteiten. Overwerk kan hen ziek en angstig maken, en het is belangrijk dat ze tijd maken voor rust.

Als je valedictorian wilt worden, moet je vroeg beginnen. Zelfs in de negende klas moet je er al over beginnen na te denken. Je kunt je tijdens je eerste jaar aan de universiteit aanmelden voor leidinggevende functies. Je moet je ook bewust zijn van het belang van je klaskeuze, want je GPA zal hoger zijn als je AP vakken volgt. Als je een AP geschiedenis student bent, telt je AP cursus voor meer punten dan wanneer je geen AP les volgt.