Lifestyle

Formule 1 kijken Duits kanaal

Als je op zoek bent naar een kanaal om Formule Een in Duitsland te bekijken, ben je op de juiste plaats. Er zijn verschillende kanalen op Sky Deutschland. Je kunt ook Viasat Motor HD, Sky Sports, of Viaplay proberen. Elk van deze kanalen brengt verslag uit van de Formule 1 in verschillende kwaliteitsniveaus. Hieronder hebben we de beste kanalen die in Duitsland beschikbaar zijn op een rijtje gezet. Als je geïnteresseerd bent in het zien van Formule 1 in Duitsland, dan wil je dit artikel lezen.

Sky Deutschland

Als je Formule 1 in Duitsland wilt zien, heeft Sky Deutschland zojuist een meerjarige overeenkomst gesloten met RTL, Duitslands belangrijkste commerciële televisienetwerk. Deze overeenkomst zal Sky in staat stellen om vier live Formule 1 races uit te zenden van elk van de seizoenen 2021 en 2022. Elke race zal in hoge definitie (HD) worden uitgezonden zonder reclameblokken tijdens de race-actie. De eerste races die door Sky Deutschland worden uitgezonden zijn de Grand Prix van Emilia Romagna in Italië op 18 april, de Grand Prix van Spanje op 9 mei, en de Grote Finale van Brazilië op 7 november. De overeenkomst omvat ook de nieuwsrechten voor de Formule 1 in Duitsland.

Na dit nieuws wil Sky zijn contract met de F1 en zijn Europese omroep verlengen. De overeenkomst zal Sky Deutschland in staat stellen Uefa Champions League wedstrijden te blijven uitzenden. In ruil daarvoor zal de zender zijn verslaggeving van Bundesliga wedstrijden uitbreiden. RTL heeft ook verklaard dat het zich op voetbal zal concentreren en alle banden met de Formule 1 zal beëindigen. Het bedrijf heeft al de rechten op de Uefa Europa League en de Europa Conference League gekocht.

Om F1 in Duitsland te kijken zonder geoblokkades, kun je een VPN gebruiken. VPN’s gebruiken een netwerk van servers om je werkelijke locatie te maskeren en je een nieuw IP adres toe te wijzen. Zo krijg je toegang tot alle inhoud, ongeacht geoblokkades en censuur. Met de VPN dienst van Sling TV kun je verbinding maken met een server in de VS en de race vanuit Duitsland bekijken. Met zijn snelle server netwerk kun je Sky Deutschland in elk land deblokkeren.

Viasat Motor HD

Je kunt de Formule 1 races live streamen via een web app of ze bekijken op een smart TV met de Viaplay dienst. Viaplay is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Xbox One en Windows 8x, en ook op Android en iOS toestellen. De dienst biedt elke 15 minuten hoogtepunten van de race. De live verslaggeving wordt uitgezonden op de kanalen C More Max en Sub. Je kunt je ook abonneren op de Viaplay dienst om de hoogtepunten van de race gratis te bekijken.

Viasat Sport

In Duitsland kun je Formule 1 bekijken op verschillende platforms, waaronder web-apps, Xbox One, Windows 8 of een smart-TV. Viasat’s autosport verslaggeving omvat Viafree hoogtepunten om de 15 minuten, live races en vooraf opgenomen programma’s. Viasat heeft de rechten op de races tot en met 2024 en zal vanaf 2021 exclusieve dekking blijven bieden.

Franse GP: Deze race werd voor het eerst uitgezonden door La Cinq in 1991, toen de Franse zender de F1 rechten in Frankrijk bezat. De live uitzendingen van Viasat Sport van het Formule 1 kampioenschap worden becommentarieerd door Ernst Hausleitner en Alexander Wurz, met co-commentatoren Adrian Sutil en Christian Klien. De zender is van plan om vanaf 2021 twaalf Formule 1 races live uit te zenden.

Viaplay

Als je een Duitser bent die in een land met een vaste internetverbinding woont, kun je nu de Formule 1 live in het Duits bekijken op Viaplay. De dienst is gratis voor KPN klanten, die nu gratis naar het Formule 1 seizoen kunnen kijken. Als je echter een bestaande klant van de maatschappij bent, moet je een eenmalige introductieprijs van 9,99 euro betalen om de dienst te krijgen.

De streamingdienst, die in Nederland in Q1 2022 van start gaat, is eigendom van Nordic Entertainment Group, een Zweeds mediabedrijf. In een overeenkomst ter waarde van $ 36,6 miljoen per jaar heeft Nent de rechten voor de Formule 1 voor drie jaar tot en met 2024 veilig gesteld. Op dezelfde manier heeft het bedrijf ook bevestigd dat het Duits voetbal, namelijk de Bundesliga, zal uitzenden tot 2029. Deze deals zullen de lancering van Viaplay in Nederland verder versterken. De thuis Grand Prix zal ook helpen de belangstelling van binnenlandse fans te stimuleren.

Om een betere ervaring te krijgen kun je je abonneren op een premium dienst als ExpressVPN. Deze dienst omvat een groot aantal kanalen, waaronder ook Formule 1. Je kunt je bij hen aanmelden voor een proefversie en in een mum van tijd beginnen met het live streamen van de F1 race. Bovendien kun je bij hen zelfs een 30 dagen risicovrije proefversie uitproberen. Zoals je ziet is Viaplay de moeite waard om voor te betalen.

Sling TV

Er zijn verschillende manieren om naar de Formule 1 races te kijken, waaronder via een VPN. Een VPN is een dienst die een virtueel privé netwerk (VPN) gebruikt om je echte locatie te maskeren en je een nieuwe toe te wijzen. Je kunt ook een gratis proefversie proberen van een dienst als ExpressVPN, die beschikt over servers in de hele VS. Deze diensten hebben ook een royaal terugbetalingsbeleid, dus probeer ze zeven dagen risicoloos uit!

Je kunt zelfs een IPVanish VPN gebruiken om van overal ter wereld naar F1 streams te kijken. Deze VPN dienst is compatibel met de meeste streaming toestellen en laat je je toestel naar elk land lokaliseren. De Oostenrijkse omroep ORF zal de oefenrondes en de kwalificatie live-streamen, evenals de race, met Duits en Frans commentaar. Als je de races in Duitsland wilt bekijken, kun je ook afstemmen op de Belgische omroep RTBF.

Als je je afvraagt waar je Formule 1 in Duitsland kunt kijken, dan moet je naar Duitsland gaan. Sky Duitsland is de populairste aanbieder van F1 programma’s in de VS. Zijn kanalen omvatten onder meer Formule 1 in 4K. Als je het op een goedkoper platform wilt bekijken, kun je je aanmelden voor Sling TV. Het maandabonnement is $35, maar je kunt vaak kortingsaanbiedingen vinden of zelfs een 3-daagse gratis proefversie krijgen. Je kunt ook de Sling TV Kodi addon downloaden uit de officiële repository van Kodi.

ORF

Het live streamen van races van het wereldkampioenschap Formule 1 is geen probleem meer! Met de introductie van de Duitse zender ORF zullen fans binnenkort hun favoriete race live op hun TV kunnen vangen. Je kunt zelfs voorbije races bekijken en herhalingen bekijken als je de uitzending live mist. Je moet echter wel zorgen dat je een premium HD abonnement hebt om de live feed te kunnen bekijken. Hier zijn wat tips om je te helpen de Duitse zender ORF te deblokkeren.

RTL heeft zijn contract met de F1 serie in Duitsland beëindigd en zendt de race niet langer live uit. Sky Deutschland heeft een overeenkomst met F1 gesloten en zal het hele kampioenschap live uitzenden, inclusief de kwalificaties en de trainingen. De overeenkomst geldt voor twee jaar, die in 2021 begint. Naast de live verslaggeving zal Sky Deutschland ook een 24-uurs versie van het kanaal voor abonnees uitzenden. Op het nieuwe kanaal zullen alle Grand Prix races in Duitsland te zien zijn, zodat de fans verzekerd zijn van de best mogelijke verslaggeving.

Wat kijkcijfers betreft, wordt F1 wereldwijd door meer dan 500 miljoen mensen bekeken. Dit seizoen zijn er drie oefensessies, die VANDAAG om 10 uur Britse tijd beginnen. De kwalificatie begint om 14.00 uur. De Grote Prijs van de Formule 1 begint op zondag om 14.10 uur Britse tijd. Om mee te volgen, moet je je abonneren op het Duitse kanaal! Je kunt ook hoogtepunten van het seizoen 2018 bekijken op Sky Sports.