Financieel

De Shiba Inu munt – Elon Musk en Vitalik Buterin bezitten er geen

Dit artikel helpt je meer te weten te komen over de Shiba Inu munt en zijn huidige prijs. Het zal je vertellen dat zowel Elon Musk als Vitalik Buterin geen van deze cryptocurrency bezitten. Je kunt ook leren hoe je de Shiba Inu munt kunt kopen en hoe hij werkt. Hij draait op de Ethereum blockchain. Er zijn enkele risico’s waar je rekening mee moet houden voor je erin investeert. De potentiële beloningen zijn echter enorm!

Elon Musk bezit geen shiba inu munt

De Shiba Inu munt is in de afgelopen maand met meer dan 900 procent gestegen. Elon Musk, de CEO van Tesla, gaf toe dat hij geen SHIB bezit. Hij bezit echter wel ascii hash strings. Musk gaf toe dat hij geen SHIB bezit, maar het lijkt erop dat de Twitter gemeenschap zich niet al te zeer stoort aan zijn uitspraak.

Ondanks grapjes over zijn Shiba Inu puppy in recente tweets, ontkende Elon Musk dat hij enige SHIB munten bezit. In antwoord op een fan antwoordde hij op een tweet over de Shiba Inu. Musk zei dat zijn Shiba Inu puppy Floki heet. Elon bezit geen SHIB munt, maar wel dogecoin.

Terwijl de Shiba Inu cryptocurrency sinds begin oktober op een stijgende lijn zit, wist het de trend vast te houden ondanks de scepsis over het potentieel van een door Elon Musk gesteund project. Op zondag onthulde Musk dat hij geen enkele SHIB munt bezit, ondanks de razendsnelle stijging in de afgelopen maand. Op het moment van Musk’s tweet had de cryptocurrency een all-time high van $0.000044 bereikt. Hoewel het onmiddellijk na Musk’s tweet 20% daalde, herstelde het zich snel en hervatte zijn stijgende koers.

Als CEO van Tesla is Elon Musk zeer uitgesproken over crypto. Hij is een van de rijkste mensen op aarde, en heeft verschillende investeringen in de crypto ruimte gedaan. Eerder dit jaar tweette hij over de Shiba Inu cryptocurrency en de verbeteringen ervan. Hij benadrukte het belang van het verminderen van de bloktijd en het vergroten van de blokgrootte om de vergoedingen te verminderen. Het enkellaags netwerk lijkt de eenvoudigste en meest kosteneffectieve oplossing te zijn.

Vitalik Buterin ontkent shiba inu munt te bezitten

De oprichter van het Ethereum netwerk Vitalik Buterin is ervan beschuldigd meer dan $ 500.000 aan Shiba Inu munten in zijn dode portemonnee te hebben gedumpt. De cryptocurrency zou aan Buterin gegeven zijn door de makers van het Shiba Inu project. Buterin heeft eigendom ontkend en zijn digitale valuta verbrand om beschuldigingen van illegale activiteiten te vermijden. Wel heeft hij de makers van de munt verzocht om geen grote hoeveelheden tokens onder het publiek te verspreiden zonder zijn toestemming.

Vitalik Buterin heeft voor een miljard dollar aan Shiba Inu munten aan liefdadigheid geschonken, wat een uitstekend gebaar is. De munten vertegenwoordigen ongeveer 40% van het totale aantal munten in omloop. Buterin is ook van plan om de resterende 10% van de Shiba Inu munten aan andere goede doelen te schenken. Deze week schonk hij de munten aan een organisatie die India’s strijd tegen het dodelijke COVID-19 virus steunt. Hij ontkende later echter dat hij ook maar één van de munten bezit.

Het nieuws is echter niet alleen maar slecht voor het Shiba Inu project. Vitalik Buterin heeft naar verluidt minstens 90% van de munten in zijn portemonnee vernietigd en de rest aan liefdadigheid gegeven. Deze zet heeft een positieve buzz gecreëerd over de op honden gebaseerde cryptocurrency. En Buterin’s donatie aan het Covid hulpfonds heeft ook het algemene sentiment voor het Shiba Inu project een boost gegeven.

In een interview met Lex Fridman op 5 juni 2021 ontkende Buterin dat hij Shiba Inu munten bezit. Dit riep speculaties op dat Buterin ze persoonlijk had gemaakt. Wel schonk Buterin een vriend van hem 10 ETH in ruil voor het opzetten van een liquiditeitspaar op Uniswap. Bovendien zei hij dat het Shiba Inu project een experiment was in gedecentraliseerde gemeenschapsvorming. Buterin heeft ook influencer verzoeken en pitches van verschillende beurzen afgeslagen. Het enige wat hij gedaan heeft is ideeën opperen, maar ze niet bezitten.

Shiba Inu munt is een speculatieve investering

In een poging winst te maken, bouwen de ontwikkelaars van de Shiba Inu munt een “gedecentraliseerde beurs” die rond de digitale munt met hondenthema is gecentreerd. Shiba Inu is heel anders dan de beruchte dogecoin, die ontstond als een vorm van online fooien. De ontwikkeling ervan werd duidelijk ingegeven door de wens de markt van munten met een hondenthema te domineren.

De afgelopen weken heeft de Shiba Inu munt een stierenmarkt gehad, waarbij stieren de snelle groei ervan toejuichten. Ze heeft de aandacht getrokken van crypto handelaars omdat het geen puur speculatieve investering is. In feite heeft het wel degelijk enig nut. Het Shiba Inu token is een geldige betaalwijze voor NFT’s op OpenSea. Gebruikers kunnen NFT’s verkopen om meer SHIB te verdienen.

Het grootste nadeel van altcoin beleggen is het gebrek aan differentiatie tussen de verschillende munten en de krampachtige handel door fanatiekelingen. Hoewel de Shiba Inu potentieel heeft om te groeien, is het moeilijk om te investeren zonder een overtuigende use case of nut. Daarom is het het beste om te investeren in een gerenommeerde en bekende cryptocurrency beurs voor je er een grote som geld aan riskeert.

De Shiba Inu munt is een van de populairste meme munten van vandaag. Het is wel de “Dogecoin killer” genoemd. Zijn populariteit heeft meer investeerders aangewakkerd, en men verwacht dat de munt tegen 2022 een prijs van $0.000030 zal bereiken. Het is ook een speculatieve investering, en zal waarschijnlijk op korte termijn een terugval doormaken vanwege de onzekerheid over zijn toekomst.

Ze loopt op de Ethereum blockchain

De Shiba Inu munt loopt op de Ethereum blockchain en is een gedecentraliseerd computernetwerk dat alle transacties bijhoudt en registreert. Deze database is een permanent verslag van cryptocurrency bewegingen en biedt veiligheid en functionaliteit aan het systeem. Ethereum heeft een actieve markt voor de Shiba Inu munt en verhandelt momenteel in het USDT bereik tussen 0.001417 en 0.001419, afhankelijk van het aanbod.

De Shiba Inu munt werd gelanceerd als concurrent van Dogecoin en is gebaseerd op de Ethereum blockchain. Ethereum maakt gedecentraliseerde toepassingen en slimme contracten mogelijk, terwijl Dogecoin dat niet doet. De munt werd gecreëerd door een anoniem individu, Ryoshi, en is geen echte hond. Buterin schonk de helft van de tokens en verbrandde de andere 90%. De Shiba Inu munt heeft een totale circulerende voorraad van 549 biljoen tokens en werd in juli 2021 gelanceerd met de hulp van David Folk.

De Shiba Inu munt gebruikt de Ethereum blockchain om zijn gedecentraliseerde uitwisseling, ShibaSwap genaamd, te ondersteunen. Deze gedecentraliseerde ruilbeurs maakt deel uit van het Ethereum gedecentraliseerde financiële ecosysteem, en gebruikers kunnen hun tokens ruilen en er een opbrengst aan verdienen. Hoewel de Shiba munt niet compatibel is met Dogecoin, heeft ze wel de mogelijkheid tot interactie met Ethereum wallets en toepassingen.

De Shiba Inu munt heeft een extreem lage prijs, wat het voor beleggers moeilijk kan maken om van de volatiliteit ervan te profiteren. De Shiba Inu munt is gemakkelijk te gebruiken als ruilmiddel, maar heeft buiten de handel heel weinig nut in de echte wereld. De maker ervan, Ryoshi, een pseudoniem, koos de Ethereum blockchain omdat die relatief stabiel is en een bewezen staat van dienst heeft voor het lanceren van een aantal nieuwe munten.

Het is een cryptocurrency met hondenthema

Als oprichter van de Dogecoin Foundation heeft Elon Musk openlijk zijn steun betuigd aan cryptocurrency met een hondenthema. In feite is Dogecoin nu het voornaamste betaalmiddel voor aankopen van Tesla koopwaar. Ondanks het prille stadium van ontwikkeling zijn er al talloze toepassingen voor SHIB. Je kunt je handelsvaardigheden testen en voor heel weinig geld meedoen aan de actie. Als je van honden houdt en in de cryptocurrency markt wilt investeren, is dit de perfecte gelegenheid.

Shiba Inu is geen munt op zich, maar een token, wat een soort digitaal bezit is dat op een bestaande blockchain wordt gecreëerd. Shiba Inu is gebaseerd op de Ethereum blockchain. In tegenstelling daarmee hebben de meeste populaire cryptocurrencies, zoals Dogecoin, hun eigen blockchain. Daardoor werd de Shiba Inu munt gelanceerd op het Ethereum platform, dat veilig is en een grote gebruikersbasis heeft.

Shiba Inu is de volgende grote virale sensatie na Dogecoin. De cryptocurrency met hondenthema wint aan populariteit sinds de lancering in december. Op dinsdag handelden Shiba Inu en Dogecoin beide op respectievelijk $0,1132 en $0,00002191. Deze beide cryptocurrency munten haalden de voorpagina’s door het geld van hun investeerders met 2021 te vermenigvuldigen. Hun populariteit ligt echter onder hun pieken van vorig jaar.

Shiba Inu coin is een andere mememunt die zijn intrede heeft gedaan in de cryptocurrency wereld. De maker van deze cryptocurrency blijft anoniem, maar heeft een mysterieuze website. De munt staat nu genoteerd op Coinbase en heeft een market cap van $32 miljard. Als cryptocurrency met hondenthema heeft de Shiba Inu al veel persaandacht gekregen en is een waardige mededinger om Dogecoin te vervangen.